Ce decizie radicală a luat Smiley?

Celebrul jurat de la emisiunea ‘Superstar’?, Smiley a luat o decizie radicală pe care a împărtășit-o imediat cu fanii săi. Vedeta a luat o hotărâre importantă.

Ce decizie radicală a luat recent Smiley?

Smiley este unul din cei mai urmăriți tătici de la noi. Celebrul cântăreț radiază de fericire de când pe lume a venit micuța sa care a schimbat toată energia din casă. Odată cu venirea fetiței, însă silueta cântărețului s-a schimbat.

Smiley a decis astfel să dea kilogramele jos pe care le-a pus în ultima vreme si din cauza lipsei de evenimente, dar și din cauza poftelor pe care și le-a făcut.

În ultima perioadă, criza sanitară și noul rol de părinte și-au pus amprenta asupra imaginii solistului, motiv pentru care a luat poate mai multe kilograme în plus decât și-ar fi dorit.

Acesta consideră că problema este în dreptul alegerilor alimentare pe care le face, mai cu seamă că este un gurmand, dar și pentru că nu are nicio activitate fizică. Acum a luat măsuri serioase și vedeta a renunțat la dulciuri și chiar urmează să meargă la sală pentru antrenamente.

El vrea să aibă un regim alimentar echilibrat și să fie mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like