Ce ingrediente conține sushi-ul sau câte calorii are un singur rulou cu pește crud

Preparatul tradițional japonez, Sushi este apreciat de o mare parte din populația României. De aceea, această delicatesă exotică este prezentă în toate mall-urile din ţară, iar majoritatea oamenilor o consumă cu încredere.

Oamenii mereu au fost interesați de noutate, în special de obiectele și produsele alimentare exotice. De aceea, sushi-ul a devenit rapid un preparat exotic apreciat de întreaga populație. În plus, culorile legumelor și peștelui, aspectul rulourilor din orez și prezentarea totală din farfurie, transformă sushi-ul într-o adevărată vedetă a rețelelor de socializare.

Orice persoană a fotografiat măcar o dată platoul de sushi de la restaurantul japonez. Deși nimeni nu ar refuza o porție din acest preparat tradițional japonez, puțini oameni știu exact ce conține sau câte calorii are un singur rulou cu peşte crud.

Fără condimente în sushi

Lipsa condimentelor este o caracteristică specifică acestui preparat tradițional japonez. Astfel că sarea, piperul sau alte mirodenii lipsesc din sushi. Japonezii refuză să abuzeze de condimente deoarece consideră că gustul real al peștelui sau aroma orezului nu vor va mai fi…

Citeste continuarea Aici

You might also like