Ce poți să mănânci în Dieta Daneza

Daca ești hotărât să slăbești, indiferent de sacrificiile pe care ar trebui să le faci, atunci dieta daneza ți-ar putea fi de ajutor. Are la baza un plan alimentar care își propune să stimuleze o scădere în greutate de până la 10 kilograme în doar 13 zile.

Totuși, dieta daneza de 13 zile, cum mai este cunoscuta, este o cura de slăbire extrem de restrictiva. Nutriționiștii atrag atenția că nu este potrivita pentru toată lumea și poate provoca dezechilibre nutriționale.

Ce poți să mănânci în dieta daneza?

O regulă importantă a dietei daneze, una din cele mai populare diete de slabit, este aceea că va trebui să limitezi aportul caloric la maxim 600 de calorii pe zi. În plus, va trebui să mănânci trei mese principale pe zi și să respecți un program fix de masă.

De altfel, nu vei avea voie să mai mănânci absolut nimic după ora 18:00. Nu sunt permise gustări între mesele principale ale zilei. Dacă îți este foame, dieta daneza îi recomandă să bei apă. Pe lângă faptul că te menține hidratat, apa îți conferă senzația de sațietate și îți reduce apetitul.

Alimentele pe care le vei consuma în dieta daneza îți vor…

Citeste continuarea Aici

You might also like