Ce rol joaca mobilierul in dezvoltarea psihosociala a copilului

In decursul vietii si existentei noastre suntem supusi unor transformari, in timpul acestora vom deprinde diverse tipuri de dezvoltare, precum dezvoltarea biologica – aceasta presupune schimbari morfologice si biochimice, dezvoltarea sociala – aceasta presupune dezvoltarea unei conduite impuse de colectivitatea careia apartinem, dar si dezvoltarea psihica. Este important sa mentionam faptul ca intre aceste forme ale dezvoltarii exista o stransa legatura.

 

Dar in materialul de astazi ne vom concentra atentia asupra mobilierului si a rolului pe care acesta il joaca atat in dezvoltarea psihosociala a celui mic, cat si in dezvoltarea psihosociala a acestuia.

Cand vine vorba de camera celui mic, primul lucru la care ne gandim este culoarea predominanta. Ei bine, trebuie sa stii ca aceasta nu trebuie aleasa numai in functie de preferintele celui mic ori de trendurile actuale. Iata in continuare cum culoarea aleasa, atat pentru piesele de mobilier, cat si pentru decorarea peretilor poate influenta starea de spirit a celui mic.

Daca esti tentat sa alegi culoarea rosie pentru decorarea camerei celui mic sau poate ai gasit cateva piese de mobilier rosii la un pret avantajos,…

Citeste continuarea Aici

You might also like