Cel mai nou SUV de la Toyota

Regula pe care se bazează noul SUV este „Corolla întâlnește SUV-ul”. Astfel, cu noua gamă proaspăt lansată, Toyota își mărește oferta pe acest segment de piață atât de solicitat de clienți.

Însă, în timp ce această lansare nu are prea multă relevanță pentru Europa, există șanse ca modelul Corolla Cross să iasă din patria sa asiatică și să intre pe piața europeană, unde va deveni un rival pentru Nissan Qashqai, SEAT Ateca, Peugeot 3008 și Dacia Duster.
 Toyota, încă nu a confirmat dacă SUV-ul va ajunge în Europa. Însă, noul șef european al companiei, Matt Harrison, a spus că un nou SUV de mărimea Corolla Cross este în drum spre Europa.

„Ai nevoie de câteva modele de bază. Prin C-HR, oferim cu succes o cotă de piață de 8%  cu un produs care reprezintă o alegere emoțională, ales pentru stil, design și manevrabilitate. Dar există o bucată cu totul imensă din segmentul C-SUV care nu ne atrage cu adevărat. Jucăm la capătul superior al segmentului C-SUV și aproape că pescuim în segmentul premium” a declarat Harrison.

De asemenea, Corolla Cross ar putea fi modelul care să acopere acest spațiu, ca o…

Citeste continuarea Aici

You might also like