Cele mai noi tehnologii pentru camioane performante

Cele mai importante vehicule din sectorul rutier sunt camioanele, disponibile într-o gamă largă de modele: camion pentru transport auto, camion platformă, camion furgon, camion frigider, camion basculantă, camion cu cârlig, camion cu macara, camion pentru transport animale, camion șasiu, camion transport containere/ swap body.

Această varietate de tipuri de camioane se bazează pe tehnologii tot mai avansate. O firmă care își propune să fie competitivă pe piața transporturilor rutiere de marfă trebuie să-și creeze flota de vehicule pe baza celor mai noi tehnologii în domeniu.

Iată câteva exemple de inovații tehnologice pentru camioane:

Sistem Active Drive Assist

Una dintre cele mai semnificative inovații disponibile la noile modele de Mercedes-Benz Actros este facilitatea Active Drive Assist, care oferă asistență la accelerarea și frânarea camionului, ajută la menținerea benzii de rulare și asigură o protecție suplimentară la schimbarea benzii de mers. 

Active Drive Assist reprezintă un sistem avansat ce include componente de AI și funcționează în toate vitezele, ceea ce permite șoferilor conducerea semi-automată a camionului. În plus,…

Citeste continuarea Aici

You might also like