Cererea de mașini a scăzut în Europa și America de Nord

Analiștii au ajuns la concluzia că prețurile mai mari ale autovehiculelor sunt respinse de consumatorii din Europa și America de Nord. Din informaţiile producătorilor auto, a fost înregistrată o cerere scăzută în cele două regiuni.

Consumatorii resping prețurile crescute

În această perioadă, producătorii de mașini raportează o cerere mai scăzută în Europa şi America de Nord, în timp ce consumatorii preferă să îşi păstreze banii pentru alte nevoi.

Chiar dacă unele mărci de lux precum Ferrari şi Mercedes au crescut previziunile de vânzări datorită cererii continue ridicate pentru modele de top, perspectivele pentru cea mai mare parte a industriei sunt mai sumbre, conform informațiilor transmise de reuters.com

Noile comenzi primite sunt în scădere

În contextul scăderii cererilor, timpul de așteptare pentru noile comenzi devine mai scurt, pe măsură ce registrele de comenzi se subţiază. Asta chiar şi cu producţia mai lentă decât de obicei şi livrările cu mult sub anul trecut, au spus directorii.

Astfel, „Noile comenzi primite sunt în scădere”, a declarat directorul general al BMW, Oliver Zipse, într-o telefonică cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like