Chef Florin Dumitrescu spune care este secretul pentru cea mai delicioasă salată de Boeuf

Salata de boeuf este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din această perioadă a anului, iar multe gospodine deja au început să cumpere ingredientele necesare pentru a o pune pe masa dintre ani.

  Secretul pentru cea mai delicioasă salată de Boeuf

 Fiind una dintre cele mai căutate preparate pentru masa de Anul Nou, există multe rețete după care te poți lua pentru a avea parte de un preparat delicios. Preparată pentru prima dată în 1860 de către un bucătar belgian, salata de boeuf a devenit extrem de apreciată în țări precum România și Polonia.

Astfel, chef Florin Dumitrescu a decis să împărtășească cu cei care doresc să facă salată de boeuf secretul pentru un preparat delicios. Acesta spune că cel mai important aspect atunci când vine vorba despre salata de boeuf este modalitatea în care se amestecă legumele.

“Fiecare legumă se amestecă separat cu maioneza, în care s-au pus mai apoi și murăturile, scurse bine de zeamă. De asemenea, este foarte important ca atât legumele, cât și carnea, să fie reci în momentul în care se amestecă cu maioneza.

În caz contrar, compoziția se va înmuia și riscăm să stricăm salata”,…

Citeste continuarea Aici

You might also like