Cine trebuie să plătească taxa de 89 de lei?

În ţara noastră, o altă taxă va fi obligatorie. Astfel,  cei care vor să devină șoferi, cei care au deja un permis de conducere care a expirat, dar și cei care și-au pierdut permisul auto sunt nevoiți să plătească o taxă, în valoare de 89 de lei.

Concret, în cazul celor care vor să dea examenul auto, taxa trebuie plătită în momentul în care candidatul a fost admis la proba teoretică și practică. De cealaltă parte, aceeași taxă se plătește și de cei care vor să își preschimbe permisul auto.

Astfel, „Taxa este în valoare de 89 de lei. Această sumă va fi plătită de cursantul care a fost declarat admis la ambele probe – teoretică și practică. Taxa preschimbare permis trebuie achitată de persoanele cărora le-a expirat permisul de conducere. Procedura de preschimbare permise auto la expirarea termenului de valabilitate implică o serie specifică de acte, dar taxa pentru permis are aceeași valoare de 89 de lei.

-Tot 89 de lei achită și conducătorii auto care au un permis auto valabil și obțin, în urma cursurilor, a testelor și a examenului pe traseu, o nouă categorie”, arată o analiză recentă realizată…

Citeste continuarea Aici

You might also like