Compania auto Tesla îşi va reduce numărul total de angajați cu 3,5% în următoarele trei luni

Compania americană producătoare de mașini electrice de înaltă performanță, Tesla a anunțat marți că îşi va reduce numărul total de angajați cu 3,5% în următoarele trei luni. Astfel, forţa de muncă va fi redusă cu aproximativ 10%.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk a făcut anunțul respectiv. „Am crescut foarte repede din punct de vedere al salariaţilor. Peste un an, cred că numărul nostru de angajaţi va fi mai mare, dar deocamdată reducerea efectivului va fi de 3%/3,5%”, a declarat Elon Musk într-un interviu acordat Bloomberg News, fiind prezent la Forumul Economic din Qatar.

De altfel, Elon Musk a anunțat că va reduce numărul angajaților de la Tesla încă de la începutul acestei luni. Precizăm că valul concedierilor nu are loc numai la Tesla, ci și în a doua companie condusă de către Elon Musk – SpaceX.

SpaceX (Space Exploration Technologies Corporation – companie privată americană dedicată realizării de vehicule pentru transportul în spațiul cosmic) a anunțat recent că a concediat câțiva angajați care l-au criticat dur pe fondatorul companiei.

SpaceX a concediat angajații care l-au criticat pe Elon Musk

SpaceX…

Citeste continuarea Aici

You might also like