Compania Raben Logistics Romania achiziționează noi remorci de tip City Liner

În contextul modernizării, noi remorci de tip City Liner sunt achiziționate de Raben Logistics Romania care vor fi operate în depozitele Raben din Cluj și București. În acest sens, compania Raben modernizează flota și protejează mediul.

Încă din septembrie 2021, Raben Logistics Romania a făcut prima achiziție de remorci de tip City Liner pe care le-a folosit cu succes în depozitele Raben din Timișoara si București. Avantajele oferite de acest tip de remorcă flexibilă și versatilă, care poată fi ușor manevrată  chiar și în spațiile înguste, datorită unghiului de virare de 25 de grade, respectiv echipamentul de ridicare a mărfurilor de la sol cu care este echipată, aduc avantaje semnificative în organizarea transporturilor.

Din punct de vedere al eficienţei, datorită capacității de încărcare de până la 27 de europaleți, avantajele au venit și din optimizarea costurilor de transport, care în contextul actual al pieței sunt foarte importante. Capacitatea mare de încărcare a remorcii, reduce numărul de camioane necesare pentru transportul bunurilor și duce implicit la reducerea emisiilor de gaze per palet de marfă…

Citeste continuarea Aici

You might also like