CryptoDATA Tech: ”primul concept de supercar electric dezvoltat integral în România”

În data de 19 martie 2022, compania românească CryptoDATA Tech organizează evenimentul Decentralized Connectivity Redefined în București.   În cadrul evenimentului, co-fondatorul Tesla, Martin Eberhard, va fi prezent pentru lansarea a ceea ce organizatorii descriu ca fiind ”primul concept de supercar electric dezvoltat integral în România”.

Denumit Momentum, proiectul reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice. Prin acest proiect, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei blockchain.

În cadrul evenimentului Decentralized Connectivity Redefined, găzduit de compania CryptoDATA tech, vor fi prezentate o serie de proiecte menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în diverse platforme. Pe scenă vor urca oameni de știință, autori, arhitecți de tehnologii, regizori și directori de top pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanților, cât și invitaților posibilitatea de a interacționa cu experți și profesioniști din industria…

Citeste continuarea Aici

You might also like