Cum alegi cele mai bune foițe de tutun?

Fumatul poate fi o experiență deosebită. Țigările din comerț sunt produse după standarde clare. Cantitatea de tutun, calitatea foii, ingredientele adiționale, aromele, acestea sunt elemente asupra cărora un fumător nu are control. Desigur, poți spune că fumatul devine rutină, iar un fumător împătimit nu se mai preocupă de aspecte ce țin de finețe. Însă, ar trebui să știi că fumatul poate fi nu doar o experiență deosebită, dar și de calitate.

 

Țigările rulate

Calitatea fumatului poate fi îmbunătățită grație diverselor produse ce au apărut astăzi. Foițele de tutun se numără printre lucrurile care îți pot schimba definitiv felul în care te raportezi la fumat. Piața s-a dezvoltat foarte mult, iar alegerea este dificilă, în special dacă ești novice. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre această modalitate de a fuma.

 

Poate te întrebi ce poate fi deosebit la țigările rulate de propria mână. În primul rând, ai control deplin asupra calității tutunului și asupra cantității. Apoi, satisfacția de a-ți crea singur țigările este mai mare decât ai putea crede. Nu doar ca poți controla ce fel de tutun folosești, dar ești sigur că fumezi doar ce pui cu mâna ta, fără aditivi sau alte substanțe.

 

Atunci când cauți foite tutun ar trebui să știi că există mai multe criterii pe baza cărora poți alege. O hârtie bună pentru țigarete poate face diferența între o țigară bună și una mai slabă. Așadar, nu doar tutunul reprezintă ingredientul principal.

 

Texură și culoare

Cele mai întâlnite foițe de tutun sunt cele obținute din pulpă de lemn. Însă, în prezent, piața abundă în opțiuni, menite să satifacă gusturi cât mai diverse. Caracteristici precum aroma, grosimea, viteza de ardere reprezintă elemente de bază pentru o țigară bună.

 

Porozitatea foițelor reprezintă un aspect extrem de important. Acest aspect influențează rata de ardere. Unele pot conține aditivi care încetinesc arderea. Cele albe conțin carbonat de calciu, iar cele aromate conțin atât compuși chimici, cât și naturali, care au același rol. De exemplu, poți încerca „OCB” Rolls Premium Slim – hârtie de țigară întinsă – cu acoperire de cauciuc din materie primă naturală și o fereastră mică pentru a determina câtă hârtie a rămas pe rolă ori Rola de Foite ‘Raw’ Neinalbite Single Wide. Foitele ‘Raw’ Black 1/4 sunt realizate din hârtie neprocesată, complet naturală.

Diversitatea materialelor

Foițele de tutun sunt realizate din mai multe tipuri de materiale. Astfel, există cele din pulpă de lemn cu textură maleabilă. Cele cu o grosime mai mare a fibrelor au o porozitate mai crescută, ceea ce le conferă un factor de ardere mai rapid. La polul opus se află cele transparente, cerate, cu un factor de ardere scăzut.

 

Majoritatea produselor din categoria foite tutun sunt realizate din ingrediente naturale. Toate produsele ce se regăsesc în magazinul online Legalizeit sunt realizate din hârtie neprocesată, 100% organică. O hârtie organică ultra-subțire va asigura o ardere lentă și uniformă, fără să provoace disconfort la nivelul gâtului. Însă, dacă simți nevoia de filtru, ai varianta de foițe ‘RAW’ din Cânepă cu Filtre Pre-rulate. Iar dacă preferi ca țigările tale să aibă aromă, poți alege fie acele foițe cu aromă de canabis ori poți opta pentru alte tipuri de arome.

 

Răsfățul suprem îl reprezintă foițele de aur de 24K Shine™, mărime *king size* de la Tyga. Acestea se potrivesc pentru fiecare ocazie specială. Îndulcește-ți ziua liberă, întâlnește-te cu prietenii sau oferă-le celor dragi un dar din aur pur. Foițele de aur sunt populare datorită eleganței lor, gustului unic și calității excelente.

 

Articol realizat de www.iagency.ro

You might also like