Cum poți calma rapid durerile de dinți, cu metode naturale

Una dintre durerile cele mai mari pe care le putem simți este cea dentară. În aceste cazuri, majoritatea dintre noi preferă să apeleze la medicamente cu efect analgezic, pentru a scăpa cât mai repede de disconfortul resimțit. Cu toate acestea, sunt unele cazuri în care acestea nu sunt indicate – cum este cazul femeilor însărcinate sau cele care alăptează. De aceea, dacă vrei să știi care sunt unele dintre cele mai bune metode naturale pentru a scăpa de durerile de dinți, citește rândurile de mai jos.

Cuișoarele

Este remediul natural cel mai cunoscut și, în același timp, cel mai eficient. Cuișoarele conțin din plin eugenol, un compus care te ajută să scapi rapid de neplăcerile cauzate de durerile de dinți. Le poți folosi sub formă de pulbere – aplicată direct pe dintele cu probleme, uleiul de cuișoare sau chiar și unele capsule naturale care conțin cuișoare. Cu toate acestea, cuișoarele nu sunt recomandate femeilor însărcinate, celor care alăptează sau copiilor mai mici de 6 ani.

Apă

Da, ai citit bine, apa poate fi foarte eficientă atunci când durerile de dinți nu îți dau pace. Dacă durerea este pulsatilă, scapi destul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like