Cum să reduci consumul de benzină și motorină în timp ce conduci

Pentru a reduce costurile cu automobilul, merită să ai în vedere o serie de trucuri. Acestea îți fac viața mai ușoară și facilitează un nivel sporit de economie.

Prețul combustibilului a crescut considerabil față de anul trecut, tocmai în momentul în care mobilitatea își revine după o vară fără restricții.

Suntem într-un punct în care ne întrebăm cu toții cum se poate economisi combustibil dacă prețurile continuă să crească.

Cu toate acestea, este întotdeauna bine să economisești și să ții cont de toate sfaturile posibile pentru a cheltui mai puțin pe combustibil, deoarece cheltuielile ar putea fi reduse cu până la 10%.

 

Presiunea pneurilor

Poate părea o prostie, dar verificarea presiunii în anvelope înainte de a pleca într-o călătorie poate fi foarte utilă, atât pentru siguranța ta, cât și pentru a cheltui mai puțin pe combustibil.

Însă, primul lucru de reținut este că anvelopele ar trebui să aibă presiunea exactă indicată de producător, deși în climatele mai reci sau când vehiculul este încărcat puternic, ar trebui să aibă puțin mai multă presiune.

În contextul comparativ, dacă anvelopele au cu 0,5 bari…

Citeste continuarea Aici

You might also like