Cum și-a crescut averea Elon Mask cu 32 de miliarde de dolari într-o singură zi

Elon Musk a devenit din nou un om cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari, iar ascensiunea sa nu pare să se oprească prea curând.

Concret, ultimele date arată că averea fondatorului Tesla a ajuns să crească, într-o singură noapte, cu 32,6 miliarde de dolari.

În clasamentul celor mai bogați oameni ai lumii, realizat și publicat de Forbes se actualizează în timp real şi arată că în doar o singură zi, averea antreprenorului american Elon Musk a crescut cu 32,6 miliarde de dolari, până la 304,2 miliarde de dolari.

Această creștere fără precedent se datorează ascensiunii semnificative a acţiunilor companiei sale Tesla, arată datele Forbes. Având în vedere noua sa creștere, Elon Musk a devenit din nou un om cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari.

În contextul comparativ, amintim faptul că un rezultat similar a fost obținut de fondatorul Tesla în luna noiembrie 2021, pentru prima dată în istorie. Deși Elon Musk era deja cel mai bogat om de pe planetă înainte de creşterea acţiunilor Tesla de luni, acum şi-a mărit diferenţa faţă de cel mai apropiat rival al său, care rămâne CEO-ul grupului francez de companii LVMH (Louis…

Citeste continuarea Aici

You might also like