Cutiile în care se aflau codurile necesare pentru activarea staţiilor de încărcare au fost aruncate

Din punct de vedere auto, toate stațiile de încărcare pentru mașini electrice care au fost montate în oraşul Galați, nu au putut fi activate deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit, a declarat primarul orașului, Ionuţ Pucheanu.

În cele din urmă, situația a fost remediată, transmite publicația locală Viața Liberă.

În precizările sale, „Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în oraşul Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat.

Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a declarat primarul la Pro Lider FM.

În opinia sa,…

Citeste continuarea Aici

You might also like