De ce apar durerile de spate și de coloană în rândul copiilor?

Plângeri precum durerile de spate și de coloană în rândul copiilor sunt din ce în ce mai frecvente. De ce apar acestea la vârste tot mai fragede? Ei bine, pot fi din cauza orelor petrecute în fața televizorului și computerului, lipsa de activitate, purtarea incorectă a ghiozdanelor și problemele legate de postură.

În acest sens, aceste dureri pot fi, de asemenea, semnele unei boli cât se poate de serioase, trebuie, ca părinte, să apelezi la ajutor de specialitate.

În prezent, există foarte multe metode prin care pot fi tratate durerile de spate la copii, și asta nu include o operație.

De ce apar durerile de spate la copii și adolescenți?

Tulburările de postură la copii, în special atunci când stau în bancă sau la biroul de acasă, problemele coloanei vertebrale prezente încă din naștere și bolile grave precum tumorile pot provoca dureri de spate. Dacă durerea apare brusc după o traumă, pot apărea mai întâi afecțiuni precum leziunile țesuturilor moi.

În durerile cronice, din zona coloanei lombare, care de obicei apar după o traumă și continuă mult timp, pot fi și alte probleme precum o fractură sau chiar o hernie de disc. Aceste…

Citeste continuarea Aici

You might also like