Diana Șoșoacă a ajuns în presa din Italia, după ce a purtat botniță

Senatoarea Diana Șoșoacă a ajuns pe pagina ziarelor din Italia, după momentul în care a purtat o botniță în Parlamentul României. Astfel, cotidianul Periodico Italiano  a publicat un articol în care o descrie pe aceasta că fiind un „politician de extremă-dreapta” cu un discurs agresiv anti-vaccinare, anti-european și anti-imigrație.

„Mască asemănătoare cu cea a lui Hannibal Lecter și o atitudine discursivă agresivă, demnă de orice bun politician de extremă-dreapta. Diana Iovanovici Șoșoacă s-a remarcat la ultima ședință prin decizia de a se prezenta în Parlament într-un mod categoric neconform”, mai arată jurnaliștii din Italia.

Astfel că, senatoarea, avocat de profesie, și-a câștigat popularitatea anul trecut pentru atitudinea sa agresivă împotriva măsurilor restrictive anti-Covid și a vaccinului. Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă s-a remarcat și prin atitudinea ei anti-europeană și anti-imigrație, mai spune presa din Italia.

„Ultima dintre „ideile” parlamentarului extremist a fost să se prezinte la discuția din Senat cu o mască ca cea a lui Hannibal Lecter și haine tradiționale românești….

Citeste continuarea Aici

You might also like