Din cauza unei furtuni de zăpadă, mulţi danezi au rămas blocați într-un magazin IKEA o noapte întreagă

Un showroom IKEA s-a transformat peste noapte în dormitor pentru aproximativ 30 de persoane care au fost forțate de o furtună de zăpadă să rămână în magazin.

Astfel, şase clienţi şi 25 de angajaţi ai companiei IKEA au fost nevoiţi să îşi petreacă noaptea trecută dormind pe paturile şi canapelele expuse în filiala din Aalborg, din cauza ninsorilor abundente care au căzut în Danemarca miercuri seară, potrivit Agerpres.

În urma acestei întâmplări, oamenii au băut bere şi cafea, au mâncat rulouri cu scorţişoară şi s-au uitat la televizor, la o partidă de fotbal, după ce au rămas blocaţi în magazinul retailerului suedez, situat în regiunea Iutlanda de Nord, arată imaginile surprinse de radioteleviziunea publică.

În opinia sa, „Toţi au fost foarte amabili şi chiar am râs împreună de această situaţie, pentru că, probabil, nu vom mai avea parte niciodată de aşa ceva”, a declarat, joi dimineața, una dintre clientele magazinului IKEA, Michelle Barrett.

Din punct de vedere meteorologic, regiuni extinse din Danemarca, inclusiv capitala ţării, Copenhaga, au fost afectate de blocaje ale traficului rutier şi feroviar şi de…

Citeste continuarea Aici

You might also like