Două persoane depistate în stare de ebrietate la volan

În decurs de câteva ore, două persoane au fost depistate în stare de ebrietate la volan, cu ocazia unor controale desfăşurate de poliţiştii vasluieni pe drumurile publice din judeţ.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri 27 august,de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, una dintre persoane a încercat să facă schimb la volan cu un pasager din maşină şi fiindcă nu a reuşit acest lucru a fugit din autoturism fiind prinsă pe un câmp.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 248B, în oraşul Negreşti, au efectuat semnalul regulamentar de oprire faţă de un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi care se deplasa sinuos dinspre localitatea Căzăneşti spre oraşul Negreşti. Bărbatul aflat la conducerea autoturismului a încercat să facă schimb de locuri cu o persoană aflată în autoturism şi fiindcă nu a reuşit, a părăsit autoturismul, încercând să îşi asigure scăparea fugind pe câmp. A fost însă prins, imobilizat şi identificat. Întrucât bărbatul de 38 de…

Citeste continuarea Aici

You might also like