Elon Musk: Angajații americani tind să încerce să evite munca în vreme ce angajaţii chinezii nu părăsesc fabricile

Compania auto Tesla a organizat un eveniment online de angajare, joi 09-06-2022 în China, și a adăugat mai mult de 20 de noi posturi pentru angajare în această țară, la o săptămână după ce Elon Musk a amenințat cu concedierea angajaților producătorului de mașini electrice și a spus că compania are prea mulți angajați în unele zone, transmite Reuters.

Concret, compania Tesla plănuiește să țină un eveniment online începând de la ora 14:00 și va recruta personal pentru roluri „de producție smart”, potrivit unei postări online.

Astfel, Tesla are 224 de locuri de muncă deschise în China pentru manageri și ingineri din acea categorie, potrivit unui mesaj separat de pe contul său de WeChat, 24 dintre care au fost publicate joi.

Printre joburile disponibile sunt posturi de manageri și ingineri care supraveghează operațiunea mașinilor de vopsit care cântăresc 6.000 de tone, cunoscute drept Giga Press, una dintre cele mai mari din lume.

De obicei, producătorul auto Tesla organizează în mod regulat astfel de evenimente de angajare online în China, cea mai recentă fiind în luna mai pentru stagiarii de vară.

În contextul…

Citeste continuarea Aici

You might also like