Este un lucru foarte grav. Raed Arafat trebuie să-și asume responsabilitatea

Sorin Cîmpeanu a reacționat dur pe marginea lipsei testelor de salivă în școli.

Acesta a precizat că acest lucru este foarte grav. Ministrul  i-a cerut clar lui Raed Arafat i-a solicitat acestuia să-și asume de urgență responsabilitatea în această problemă.

Astfel că, lipsa testelor de salivă în școli l-a făcut pe ministrul Sorin Cîmpeanu să iasă în față cu critici dure la adresa lui Raed Arafat. Arafat este considerat principalul responsabil, mai ales din perspectiva faptului că achiziția testelor de saliva din școli depinde de IGSU, instituția la conducerea căreia se află  Raed Arafat.

În plus, Sorin Cîmpeanu a făcut o serie de comentarii pe marginea acestui subiect și într-o declarație susținută la Digi 24 i-a solicitat lui Raed Arafat să-și asume de urgență responsabilitatea în această problemă. Conform ministrului Educației, achiziția testelor de salivă din școli a rămas blocată la nivel de IGSU.

„Este un lucru foarte grav. Este un lucru îngrijorător. Succesiunea operaţiilor a fost următoarea. Agenţia Naţională a Medicamentului, singurii care aveau competenţa de a elabora cerinţele de performanţă, a făcut…

Citeste continuarea Aici

You might also like