Există un risc ridicat ca în România să apară o variantă nouă de COVID

În prezent, există un risc ridicat ca în România să apară o variantă nouă de COVID. Acest semnal înfricoșător a fost dat de un expert al Organizației Mondiale a Sănătății. El a explicat și motivul pentru care ar putea exista acest pericol uriaș.

Este avertimentul momentului lansat de un expert OMS. Acesta a vorbit despre pericolul apariției unei noi  variante de coronavirus în România.

De altfel,  Dorit Nitzan, care este expert al Organizației Mondiale a Sănătății și parte a delegației trimise în România, a dat detalii despre acest risc colosal.

De regulă, mutațiile au apărut în toate zonele în care procentul de vaccinare al populației a fost foarte mic. Desigur că se poate întâmpla și aici în România, a comentat acesta. El a amintit că acest lucru s-a întâmplat în India, în Marea Britanie, dar și în alte țări.

Astfel, „Fiecare viață contează. Suntem aici să salvăm vieți și generațiile viitoare. E momentul să fim împreună. Trebuie să fim un scut. Dacă suntem ca un zid întreg virusul nu se va putea infiltra. Dar dacă avem găuri în zid, va pătrunde și se va chimba. (…) În toate comunitățile în care…

Citeste continuarea Aici

You might also like