Folosești sampon uscat? Iată cateva oferte irezistibile de Black Friday!

De când a apărut pe piață, samponul uscat este clasat într-o categorie de produse minune. Cum multe femei se confruntă cu problema unui par gras pe care se acumulează sebum în mod excesiv, un sampon uscat aplicat pe scalp poate deveni întocmai ritualul de ingrijire de care are nevoie parul tau.

Fabricate de obicei cu o componentă de amidon, formulele de sampon uscat sunt folosite pentru a elimina și absorbi sebumul, adică uleiul natural al scalpului care face părul să arate gras după o zi (două sau trei) fără spălare. Deci, da, este practic un produs miracol, dar numai atunci când este folosit corect.

Oriflame este un brand care și-a dedicat o mare parte din timp în căutarea formulelor cosmetice de îmbunătățire a vieții femeilor de pretutindeni, iar cu ocazia perioadei de reduceri de pret de Black Friday a întocmit cateva oferte la produse de îngrijirea parului, care nu trebuie ratate! Rămâi în continuare alături de noi, fiindcă urmează să descoperi cateva reguli esențiale de folosire a șamponului uscat, cât și o categorie de produse de îngrijire care se afla la reduceri substanțiale de pret. Descoperă această categorie de produse cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like