Gerard Depardieu: Poporul rus nu este vinovat pentru deciziile luate de Vladimir Putin

Un cunoscut actor a trimis un comunicat de presă în care spune că poporul rus nu este vinovat pentru deciziile luate de Vladimir Putin, de asemenea, el a decis să doneze bani Ucrainei din concertele pe care le va susține în luna aprilie.

Lovitura pentru Vladimir Putin, vine chiar de la un bun prieten al lui lui

Îndrăgitul actor Gerard Depardieu, un fost prieten de-al liderului de la Kremlin, a declarat că poporul rus nu este vinovat pentru deciziile luate de preşedintele rus Vladimir Putin.

În opinia sa, ”Poporul rus nu este responsabil de excesele nebuneşti inacceptabile ale conducătorilor lor cum este Vladimir Putin”, se arată într-un comunicat de presă de-al actorului.

De asemenea, el a mai spus că va dona banii pentru concertele de la începutul lunii aprilie, precizând că vrea ca banii să ajungă la victimele din Ucraina.

Astfel, ”Totalitatea banilor din biletele pentru cele trei concerte va ajunge la victimele ucrainene ale acestui tragic război fratricid. Întotdeauna am avut o înclinaţie către poporul rus, descris atât de bine de Dostoievski, Tolstoi, Gogol, Pasternak şi mulţi alţi artişti… Ceaikovski, Prokofiev, Şostakovici”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like