Germania se aşteaptă ca mii de migranţi ilegali să treacă graniţa dinspre Polonia, spune Michael Stuebgen

Se preconizează un adevărat haos la frontierele țărilor din Europa. Vestea cea proastă vine din Germania, din partea ministrului de interne din Brandenburg, Michael Stuebgen.

În opinia acestuia, landul Brandenburg din estul Germaniei se aşteaptă ca mii de migranţi ilegali să treacă graniţa dinspre Polonia pe parcursul săptămânilor următoare, venind din Belarus, transmite dpa.

Totodată, ministrul de interne din Brandenburg, Michael Stuebgen, s-a arătat extrem de îngrijorat de modul în care lucrurile au evoluat într-un tmp destul de scurt. În cursul zilei de miercuri, oficialul german a afirmat în parlamentul din Potsdam că migranţii care au ajuns în Letonia, Lituania şi Polonia vor încerca probabil să-şi continue călătoria către Germania.

În acest context, el susține că Germania trebuie să se pregătească încă de pe acum pentru valul care va urma.

„Trebuie să presupunem că majoritatea acestor oameni vor veni în Germania în următoarele luni„, a spus el. El a mai subliniat faptul că valul de migranţi continuă să vină în Belarus cu intenţia de a intra în Uniunea Europeană, menţionând că nu poate da cifre exacte.

La…

Citeste continuarea Aici

You might also like