Grav accident în România! Salvatorii au găsit 13 răniţi la faţa locului.

Joi în jurul prânzului, un grav accident de circulaţie s-a petrecut în judeţul Mureş. Un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 15.În urma acestui accident s-a dat alarma în judeţul Mureş.

13 răniţi, dintre care 2 copii, după impactul între un microbuz şi un autoturism

În zonă traficul a fost complet blocat, în jurul prânzului, pe DN 15 (Drumul European 578 Reghin-Topliţa), iar în urma accidentului au fost rănite 13 persoane, dintre care 2 copii. Însă, din fericire, nu există persoane decedate.

În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, pe raza localităţii Andreneasa, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

“Astăzi, în jurul orei 12:05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa, precizează surse din cadrul poliţiei.

Astfel , din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi…

Citeste continuarea Aici

You might also like