Helen Andone, membru al platformei change.org a inițiat o petiție pentru demisia lui Traian Băsescu din Parlamentul European

După decizia ICCJ cu privire la colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea, acum o altă întâmplare fără precedent are loc. Acum fostul președinte riscă să fie exclus din Parlamentul European.

Probleme se ţin lanţ pentru Traian Băsescu, fostul președinte al României ar putea fi ruinat în următoarea perioadă, după ce s-a stabilit că a colaborat cu securitatea.

Astfel, după decizia luată de ICCJ cu privire la colaborarea sa cu Securitatea, fostul președinte riscă acum să își piardă și locul de la Parlamentul European.

Potrivit ultimelor informații, Helen Andone, membru al platformei change.org a inițiat o petiție pentru demisia lui Traian Băsescu din Parlamentul European. Petiția a fost deschisă tot pe platforma change.org, unde activează el, după ce fostul preşedinte a fost declarat oficial şi definitiv colaborator al Securităţii.

Documentul este intitulat “Europarlamentarul Traian Băsescu, România – demisionează acum din Parlamentul European”, iar în ceea ce privește motivele invocate de inițiatorul acesteia, ele fac referire la ”politicenii mincinoși” care nu au ce căuta în Parlamentul European.

Cine a inițiat…

Citeste continuarea Aici

You might also like