Iarna 2021-2022, probabil cea mai scumpă de până acum, și în țară, și în străinătate

Iarna 2021-2022 va fi probabil cea mai scumpă din punct de vedere turistic de până acum, atât pe plan intern cât și internațional, cred specialiștii. Experții sfătuiesc turiștii să aștepte câteva săptămâni după revelion pentru vacanță, pentru că atunci prețurile scad, iar condițiile pot fi chiar mai bune. 

În acest sens, Cristian Pitulice, expert în turism, a oferit câteva informații pentru turiștii care vor să-și plănuiască un concediu în această iarnă.

Astfel, „Cei vaccinați pot călători oriunde doresc ei, pentru persoanele nevaccinate situația se complică foarte mult pentru că România este pe lista roșie și va mai sta acolo o perioadă de timp. A face rezervări în extern în momentul de față este destul de riscant, totuși există o sumă de state care acceptă clar și știm că vor accepta în continuare testele PCR sau dovada trecerii prin boală: Egipt, Zanzibar, Thailanda, dar pe teritoriul UE va fi foarte complicat să circulăm până la 31 decembrie”, a precizat Cristian Pitulice, la Digi24.

Din punct de vedere financiar, „În perioada de sărbători, pentru Egipt, la hotel de 5 stele, se va plăti undeva la 2800 –…

Citeste continuarea Aici

You might also like