În Bucureşti, se modifică tarifele pentru parcări

În contextul parcărilor,  cât vor scoate bucureștenii din buzunar? Totul este prevăzut într-un proiect care se află în dezbatere publică și va intra la vot luna viitoare.

Această decizie vine după ce Primăria Capitalei a încasat, în luna septembrie, aproape de 10 ori mai putin decat estimase inițial că va încasa din parcări. Acum, autoritățile propun un tarif unic și vor încerca să îi convingă pe bucureșteni să plătească mai des taxa de parcare atunci când apelează la această variantă.

Concret, este vorba despre o taxă unică de 5 lei indiferent de zona în care locuitorii ar parca în București. În plus, va exista posibilitatea unui abonament de 25 de lei pe zi sau de 500 de lei pe lună. Prin intermediul acestui abonament, locuitorii au dreptul de a parca pe orice loc administrat de Primăria Capitalei.

Tarif special pentru riverani

Riveranii vor plăti 50 de lei pe lună sau 500 de lei pe an, în cazul în care bucureştenii doresc să închirieze un loc din partea Primăriei Municipiului București, în zona blocului în care locuiesc.

Recent,primarul general Nicușor Dan a mărturisit că a fost amendat chiar în parcarea de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like