În Marea Britanie, apare o nouă lege în traficul turier pentru milioane de șoferi

Apare o nouă lege în traficul rutier, pentru milioane de șoferi din Marea Britanie și printre ei numeroși români care s-au stabilit sau lucrează în această țară. Astfel, riști amenzi de peste 1.200 de euro dacă faci asta la volan. Mare atenție dacă ajungeți să conduceți în Anglia. Codul lor rutier se modifică complet.

În contextul rutier din această ţară, se pregătește noi reguli care vor intra în vigoare în trafic de la finalul lunii ianuarie. Este vorba de un set de 49 de modificări în legislaţia rutieră, care ar trebui să facă „mai ușoară viața pe drumuri”. Totuși, unele dintre ele au provocat o adevărată furtună în rândul şoferilor.

Noile reguli în traficul din Marea Britanie

Astfel, una dintre noile reguli controversate îi pedepsește pe șoferii care deschid ușa cu mâna „greșită” la ieșirea din vehicul. Mai mult, amenda preconizată este de 1.000 de lire sterline, sau 1.195 de euro, potrivit express.co.uk.

Ușa trebuie deschisă mereu cu mâna aflată mai departe

Despre această noua regulă este de fapt „veche”, și este vorba despre metoda „ Dutch Reach ”, care a apărut în Țările de Jos în anii…

Citeste continuarea Aici

You might also like