În noul Cod Rutier sunt reglementate mai multe tipuri de semne de circulație

În România, şoferii trebuie să fie foarte atenți atunci când au de-a face cu acest nou indicator de avertizare, conform Codului Rutier 2022. Cei care nu respectă legea vor rămâne pe loc fără permis.

Este o informație importantă pentru șoferii din România! Toți cei care nu respectă următorul indicator de avertizare pot rămâne fără permisul de conducere.

Mai precis, indicatorul de avertizare care arată că urmează un pod îngust pe drum necesită o atenție specială din partea șoferilor. Semnul atenționează șoferul că trebuie să încetinească și să aibă grijă la mașinile din trafic, conform Codului Rutier 2022.

În contextul Codului Rutier, șoferului i se recomandă să verifice traiectoria înainte de a pleca de acasă și să aleagă cel mai sigur traseu până la destinație.

De asemenea, Codul Rutier arată că indicatorul „Drum îngustat pe ambele părți” se amplasează la 100-200 m de locul în care sectorul de drum începe să se îngusteze pe ambele părți cu cel puțin jumătate de metru. La întâlnirea acestui indicator, conducătorul auto poate să reducă preventiv din viteză.

Trebuie menționat că  în acest…

Citeste continuarea Aici

You might also like