În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate administrativă a unui număr de peste 450.000 de permise de conducere

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat că permisele a peste 450.000 de șoferi din România vor trebui preschimbate. Toate acestea vor trebui schimbate începând cu decembrie 2022. Din acest motiv, trebuie să   se știe despre modul în care puteți să le schimbați foarte ușor.

Astfel, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a realizat o analiză în urma căreia a rezultat că în perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate administrativă a unui număr de peste 450.000 de permise de conducere, la nivel național. Toate aceste documente au fost emise în perioada decembrie 2012 – februarie 2013.

În acest sens, având în vedere numărul mare de documente care vor necesita preschimbare, DRPCIV face apel la șoferii vizați, sunt sfătuiţi, să solicite preschimbarea permiselor de conducere, înainte de expirarea valabilității administrative.

Ce pași trebuie să urmați?

Concret, în primul rând trebuie să efectuați programarea online pe site-ul www.drpciv.ro. Apoi trebuie să achitați contravaloarea permisului de conducere în valoare de 89 lei…

Citeste continuarea Aici

You might also like