În Polonia, începând cu 1 martie toate restricțiile se anulează

De la data de 1 martie 2022, în Polonia toate restricțiile se anulează. Decizia a fost deja luată de autorități, urmând să intre în vigoare de săptămâna viitoare. Ce trebuie să știe cei care ajung în această țară?

Vești bune pentru cei care își doresc să călătorească în Polonia. Începând cu marți, 1 martie, toate restricţiile împotriva noului coronavirus vor fi anulate.

Decizia a fost luată în contextul scăderii ratei de infectare, spune Adam Niedzielski, ministrul Sănătății din Polonia. În ceea ce privește restricțiile care vor fi anulate, potrivit oficialului polonez, sunt vizate cele economice care se referă, între altele, la limitele de ocupare a capacităţii în centrele comerciale, restaurante, hoteluri şi facilităţi de recreaţie.

Pe de altă parte, o altă serie de restricții rămân în vigoare. Printre acestea se numără purtarea obligatorie a măştii în transportul public şi în spaţii publice închise şi carantina de şapte zile pentru cei infectaţi.

Din punct de vedere imunologic, în Polonia numărul infectărilor a scăzut considerabil. Conform cifrelor centralizate de Minister, miercuri au fost…

Citeste continuarea Aici

You might also like