Începutul valului 5 își face prezența simțită în Franța!

Ministrul francez al Sănătății, Olivier Veran, a precizat de curând că Franţa se confruntă cu începutul celui de-al cincilea val al pandemiei de COVID-19, în urma noilor infectări.

Începutul valului 5 își face prezența simțită în Franța! Este alertă în toată țara

Astfel, Olivier Veran a făcut declarația respectivă după ce au fost înregistrate peste 10.000 de cazuri de COVID-19 în Hexagon, pentru a doua zi consecutivă. Începând de luna viitoare a treia doză a vaccinului anti-COVID devine obligatorie pentru persoanele de peste 65 de ani, conform  informațiilor transmise de reuters.com.

De asemenea, ministrul francez a confirmat că țara sa se află acum la începutul celui de-al cincilea val al pandemiei, la fel ca „mai multe alte țări vecine”, adăugând că circulația virusului se accelerează.

„Mai multe țări vecine se află deja într-un al cincilea val al epidemiei de COVID, ceea ce trăim în Franţa arată clar ca începutul celui de-al cincilea val”, a transmis Veran.

Mai mult,declarația a venit în a doua zi consecutivă cu peste 10.000 de cazuri de COVID-19 în Hexagon. Bilanțurile infecțiilor cu coronavirus au avut…

Citeste continuarea Aici

You might also like