Indonezia, lovită de un nou cutremur puternic.

Vineri, 14 ianuarie, Indonetia a fost lovită de un nou cutremur puternic, după ce un altul cu magnitudinea de 7.3 pe Richter a avut loc la sfârșitul anului trecut.

Astfel, cutremurele mari pare că se produc în lanț în Indonezia. Un nou seism a avut loc, vineri, 14 ianuarie, de data aceasta în largul insulei Java, cu o magnitudine de 6, 7 pe Richter, la ora locală 16:05 (09:05 GMT).

De asemenea, în Capitala țării, Jakarta,  casele oamenilor au fost puternig zguduite, iar de teamă mulți indonezi au ieșit în stradă, atât după terminarea seismului, cât și în timpul evenimentului.

Cutremur cu magnitudinea de 6,7 pe Richter în Indonezia

”Am fost foarte speriată, cutremurul s-a produs dintr-o dată şi a fost foarte puternic”, a precizat o bonă din Jakarta, Ani, în vârstă de 38 de ani, citată de Reuters.

În plus, bona mai afirmă că a luat rapid în brațe copilul pe care-l avea în grijă, atunci când a văzut cum se clatină locuința și a fugit pe scări, fapt care nu este recomandat de autorități.

”Când am simţit că locuinţa începe să se clatine, l-am luat repede în braţe pe copilul angajatorului meu şi am fugit pe scări”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like