Ingineri francezi pretind că pot dovedi existența lui Dumnezeu în cel mai nou bestseller lansat în Franța

Cartea „Dumnezeu, știința, dovezile” a devenit bestseller în Franța după ce a înregistrat peste 100.000 de vânzări în mai puțin de 3 luni de la lansare. Subiectul abordat de autorii cărții pot revoluționa tot ce se știa despre evoluția omului și existența lui Dumnezeu.

Inginerul francez Michel-yves Bollore și absolventul de Politehnică Olivier Bonnassies pretind că pot dovedi existența lui Dumnezeu cu argumente științifice. În carte aceștia infirmă faptul că ar exista un Univers atemporal, conform descoperirilor din secolul al XX-lea.

Cei doi autori ai bestsellerului francez afirmă că descoperirile despre Big Bang și expansiunea Universului demonstrează existența lui Dumnezeu. Aceștia vor să fie primii care oferă un răspuns la cea mai veche dilemă a lumii încă de la începuturile acesteia: Cine ne-a creat?

Aceștia au formulat concluzii metafizice prin care au avansat teoria conform căreia Creația nu poate fi explicată decât prin existența unui „ceasornicar”.

Prin intermediul lui Galileo, Newton și Darwin, timp de peste patru secole știința a arătat că nu este nevoie de un creator pentru a explica apariția Universului….

Citeste continuarea Aici

You might also like