Într-un oraș din Canada a nins cu soia.

Locuitorii orașului Hamilton din Canada sunt obișnuiți să se trezească cu străzile și casele acoperite cu zăpadă. Mai puțin obișnuit a fost un incident produs de curând, când oamenii au găsit totul acoperit cu coji de boabe de soia, informează The Guardian.

Astfel, la început, Adrienne Van Halem a crezut că autoritățile orașului au pulverizat din greșeală sare pe drum, pe trotuare și în curțile din cartierul ei.

„Dar când m-am uitat cu atenție, mi-am dat seama că nu era deloc sare. Erau coji albe care acopereau totul. A nins cu soia,” a spus ea.

În plus, femeia a distribuit imagini cu mașina ei acoperită cu coji de soia pe Reddit și pe grup de Facebook, unde oamenii au îndemnat-o să contacteze rapid autoritățile locale. Alții, însă, au precizat că acest lucru nu este chiar o noutate în Hamilton, un oraș industrial aflat la o oră la sud-vest de Toronto.

„În copilărie, acolo zăpada era neagră, iar mașina era murdară. Când locuiești lângă o fabrică, trebuie să fii pregătit pentru astfel de lucruri”, a precizat un utilizator.

De asemenea, Van Halem, care locuiește lângă o fabrică de procesare de…

Citeste continuarea Aici

You might also like