La petrecerea organizată de prezentatoarea știrilor Pro TV Andreea Esca, au fost invitate mai multe vedete ale trustului

Andreea Esca a decis să petreacă noaptea dintre ani alături de mai mulți prieteni, printre care și vedete cunoscute de la Pro TV. Prezentatoarea știrilor Pro TV a postat un InstaStory în care a arătat cum a petrecut de Revelion.

De la petrecerea de Anul Nou nu au lipsit pavel Bartoş, care a venit împreună cu familia, și nici Cabral care a fost însoțit de familia lui. De asemenea, de la petrece nu au lipsit nici Smiley cu Gina Pistol.

Ce i-a pus Andreea Esca pe aceştia să facă

În contextul videoclipului postat de Andreea Esca în mediul online, Smiley a avut rolul de DJ al petrecerii, în timp ce lui Pavel Bartoș i-a revenit sarcina de a face ouă umplute. Cât despre Cabral, acesta a fost pus să facă chiftele, iar apoi a fost trimis în curte unde s-a ocupat de grătar, informează reţetedevedete.ro.

Din punct de vedere gastronomic, vedetele de la Pro TV au sărbătorit într-un mare stil trecerea dintre ani. Petrecerea de Revelion a decurs cu muzică din anii 80 și cu mâncare delicioasă, reprezentativă acelei perioade: mezeluri de porc, pește, pâine de casă, salată de boeuf și alte preparate la fel de gustoase.

De cealaltă partă, fiica…

Citeste continuarea Aici

You might also like