Marca Volkswagen este acum preferata românilor, când vine vorba de mașini second-hand

În prezent, românii preferă să achiziționeze mașini second hand în detrimentul celor mai noi, de teama de a face investiții pe termen lung. Aparent, Volkswagen este acum marca preferată a românilor, când vine vorba de mașini second-hand.

Volkswagen este în topul preferințelor românilor

În prezent, Volkswagen este marca preferată de românii care cumpără mașini second-hand, în special seria Passat, arată datele Mogo România pe 2021 și prima jumătate a acestui an. 24%, respectiv 26% dintre cumpărători au preferat automobilul german, urmați de cei care au ales mărci precum BMW, Audi, Opel sau Ford.

În contextul auto, în ultimii doi ani, preferințele românilor în privința alegerii mașinilor second-hand au rămas la fel, Volkswagen fiind marca preferată de aceștia. Cât despre modelele alese, 39% dintre cei care au achiziționat un automobil prin intermediul Mogo România au optat pentru Volkswagen Passat, în timp ce 24% dintre clienții IFN-ului s-au orientat către un Golf. În continuare, topul modelelor Volkswagen este completat de Touran, Passat CC și Tiguan, fiecare cu 6% din vânzări.

Pe locul 2 urmează BMW, ales 15% dintre…

Citeste continuarea Aici

You might also like