Marcel Ciolacu: „Părerea mea este că pandemia nu se încheie, dar o să fie o relaxare”

În contextul covid-19, sfârșitul pandemiei este departe, potrivit liderului Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Însă acesta a declarat că în perioada următoare vor urma anumite relaxări privind restricțiile împotriva COVID-19.

În opinia sa, „Părerea mea este că pandemia nu se încheie, dar o să fie o relaxare. Această tulpină, mai ales la cei vaccinaţi, nu pune viaţa în pericol şi este o imunitate consistentă în România, cifrele arată 83% imunizare pentru Bucureşti”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Cât despre relaţiile de încredere dintre  autorităţi, Ciolacu spune că are încredere în ministrul Sănătăţii şi medicul Streinu-Cercel şi precizează că este mulţumit de cum a gestionat situaţia Alexandru Rafila.

Ciolacu: Am încredere în doi oameni

Din punct de vedere socio-politic, „Eu sunt mulţumit de dr. Alexandru Rafila cum a comunicat şi gestionat. Specialiştii trebuie să fie mai credibili (…) În Rafila şi Adrian Streinu-Cercel am mai mare încredere, dar în domnul Arafat.

În România, urmează să vină şi antiviralul inovativ în sistemul…

Citeste continuarea Aici

You might also like