Marile companii occidentale pleacă din Rusia

Companiile BMW, Ford și Apple, Anterior, Audi şi General Motors care au făcut anunţuri similare şi companii ale lumii au anunțat că nu vor mai furniza produse pe piața rusă și că își încetează producția în această țară. Astfel, companiile renunță la piața rusească după ce Putin a inițiat un un război de agresiune împotriva Ucrainei.

În contextul companiei Apple, „Suntem profund îngrijorați cu privire la invazia rusească a Ucrainei și suntem alături de toți oamenii care suferă din această cauză și ca urmare a violențele. Susținem toate eforturile umanitare de furnizare de ajutor în această criză a refugiaților și facem tot ce putem pentru a sprijini echipele noastre din regiune.

Am hotărât un număr de acțiuni ca răspuns la invazie. Am întrerupt toate vânzările de produse în Rusia. Săptămâna trecută, am oprit toate exporturile în țară. Apple Pay și alte servicii au fost limitate în Rusia. RT și Sputnik nu mai sunt disponibile pe App Store în afara Rusiei.

Am oprit inclusiv funcțiile de urmărire a traficului și incidentelor pe Apple Mapps în Ucraina, ca măsură de siguranță și de precauție pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like