Musk: Tesla măreşte cu 25% preţul sistemului premium de asistenţă pentru şoferi

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a anunţat duminică o creştere cu 25% a preţului sistemului premium de asistenţă pentru şoferi, care este comercializat sub denumirea de Full Self-Driving sau FSD, transmite CNBC.

Concret, din data de 5 septembrie, preţul va creşte la 15.000 de dolari de la 12.000 de dolari, a spus Musk într-un tweet.

În prezent, Tesla percepe clienţilor 12.000 de dolari, în avans, pentru FSD, sau 199 de dolari pe lună pe bază de abonament.

Astfel că Musk nu a menţionat imediat o creştere a costului abonamentelor FSD, iar Tesla nu a răspuns la o solicitare de informaţii suplimentare.

 

În contextul dotărilor, toate vehiculele noi Tesla vin cu un pachet standard de asistenţă pentru şofer numit Autopilot, care include funcţii precum ”Traffic-Aware Cruise Control” şi ”Autosteer”. Acestea se bazează pe camere, alţi senzori, hardware şi software pentru a menţine automat un vehicul Tesla centrat pe banda sa şi a călători cu viteza traficului din jur.

Opţiunea de asistenţă a şoferului cu cel mai mare preţ de la Tesla, FSD, include ceea ce compania numeşte ”Control de trafic şi semne de oprire” şi ”Navigaţi pe pilot…

Citeste continuarea Aici

You might also like