Neregulile descoperite la STB legate de achiziția de tramvaie, procedura de achiziție a fost demarată de STB în anul 2019 și s-a încheiat în anul 2020.

Direcția Națională Anticorupție a fost sesizată de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, privind neregulile descoperite la STB legate de achiziția de tramvaie. Procedura de achiziție a fost demarată de STB în anul 2019 și s-a încheiat în anul 2020.

Astfel, Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis Direcției Naționale Anticorupție (DNA) o sesizare cu privire probleme identificate de Corpul de Control al primarului în urma verificării de la STB în ceea ce privește achiziția de tramvaie noi.

DNA, sesizat privind neregulile descoperite la STB

Marţi 6 septembrie, Nicușor Dan a declarat că a transmis la DNA o sesizare cu privire la „aspecte nelegale” identificate de Corpul de Control al Primarului General în verificarea efectuată la STB.

În opinia sa, „Obiectul sesizării este achiziția de tramvaie noi din gama de 18 metri printr-o procedură demarată de STB în anul 2019 și încheiată în anul 2020 cu declararea firmei Electroputere VFU Pașcani drept câștigătoare a licitației”, anunță edilul.

În acest context, Primarul General precizează că întrebările la care este sigur că bucureștenii ar dori să afle…

Citeste continuarea Aici

You might also like