Nicolae Ciucă: Vor fi construite 30.000 de stații de încărcare electrică pe teritoriul României

O informaţie importantă pentru toţi românii,  este venită chiar din partea premierului Nicolae Ciucă. Astfel,  şeful Guvernului a anunţat o investiţie majoră, care urmează să fie finalizată până în anul 2026.

Este o veste excelentă pentru şoferii de maşini electrice sau pentru cei care intenţionează să-şi cumpere un astfel de autoturism!

Se vor construi 30.00 de stații de încărcare electrică

Concret, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că vor fi construite 30.000 de stații de încărcare electrică pe teritoriul României. Dintre acestea, 15.000 vor fi finanțate de către PNRR și vor fi gata până în anul 2026.

Astfel, ”România și-a propus să dezvolte o rețea de 30.000 de stații de încărcare electrică, dintre care aproape 15.000 vor fi realizate prin intermediul PNRR, până în anul 2026”, a declarat premierul, aflat în vizită pe Platforma Industrială Dacia de la Mioveni.

Ministrul Apărării, pe lista remanierilor?

Nicolae Ciucă a fost întrebat de jurnalişti şi dacă se gândește la remanierea ministrului Apărării, Vasile Dîncu. Prim-ministrul a răspuns că îl așteaptă să poarte o discuție foarte deschisă,…

Citeste continuarea Aici

You might also like