Nu combina niciodată proteinele vegetale cu grăsimile animale

Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, expert în alimentaţie, ne-a explicat că anumite combinații celebre de la micul dejun sunt extrem de dăunătoare pentru stomacul nostru. Combinate, unele alimente ne pot provoca toxiinfecție sau diaree.

În combinaţie anumite produse alimentare produce riscul ca nutrienţii să nu se asimileze corect. Astfel că, deși gustul poate fi delicios, amestecul din farmurie poate cauza diaree sau toxiinfecție alimentară.

În cercetările şale Gheorghe Mencinicopschi, expert în alimentaţie, explicat ce alimente NU pot fi niciodată mâncate împreună.

Mezelurile și lactatele, otravă pentru sănătatea ta

Majoritatea părinților le oferă copiilor la micul dejun câte un sandvici cu salam sau șuncă presată și brânză topită ori crenvuşti fierți și un iaurt fără să știe cât de periculoasă este această combinație pentru organismul uman.

În opinia sa, Gheorghe Mencinicopschi ne explică: mezelurile conţin nitraţi (conservanţi) care, în combinaţie cu acidul organic (lactic) din lactate, se transformă în nitrozamină, o substanţă cancerigenă.

Astfel, „În general, combinaţia dintre două proteine animale este…

Citeste continuarea Aici

You might also like