Nu doar Mos Ene il protejeaza: iata de ce sa achizitionezi aparatori de patut pentru bebe

Mitul lui „Bau-Bau” a fost desfiintat de cand s-au introdus pe piata cele mai sigure aparatori de patut pentru copilasi. Fie in timpul orelor de somn, fie in timpul celor de joaca, nazdravanul tau va fi ferit de lovituri sau cazaturi. Evita situatiile neplacute si pregateste-te din timp cu cele mai bune metode de protectie pentru a preintampina ranirea in vreun fel a celui mic.

 

Prietenoase cu copiii

Achizitionarea unor aparatori patut iti va oferi mai multa liniste. De la bumperele impletite, la aparatorile de diferite forme, toate au la baza conceptul sigurantei. Dimensiunile, culorile si materialele din care sunt realizate sunt foarte prietenoase si in concordanta cu spiritul jucaus al copiilor. Tocmai de aceea sunt si rapid acceptate de cei mici, fiind transformate in surse de amuzament atunci cand preiau rolul tarcurilor de joaca.

 

Acopera spatiile libere dintre patul matrimonial si patutul de bebe

Aparatorile de tip rulouri din bumbac 100% sau cele plusate asigura protectia bebelusului in primele luni de viata, pana acesta capata independenta si forta de a-si amortiza cazaturile. Pe langa vizibilitatea sporita pe care o ofera la nivelul patutului, aceste articole vin si…

Citeste continuarea Aici

You might also like