O asistentă care ar fi eliberat certificate de vaccinare false, reținută.

O asistentă care lucra la un cabinet medical de familie este cercetată penal și acuzată de luare de mită, după ce ar fi eliberat mai multe certificate de vaccinare false.

Aceasta primea între 500 și 1500 de lei de la fiecare pacient, conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Astfel că, oamenii legii au dispus reţinerea preventivă a suspectei pentru 24 de ore. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, joi dimineață, că o asistentă medicală dintr-un cabinet de familie este urmărită penal pentru luare de mită și fals intelectual deoarece ar fi eliberat, în schimbul unor sume de bani, certificate false de vaccinare împotriva Covid-19.

Femeia ar fi luat între 500 și 1500 lei de la fiecare pacient.

În data de 10 noiembrie, procurorii au desfăşurat percheziţii la domiciliul suspectei şi la cabinetul medical în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea.

„Din materialul probatoriu administrat până în prezent a rezultat că suspecta, în calitate de asistentă medicală în cadrul Cabinetului medical de familie, având ca atribuţii de serviciu administrarea la cerere a dozelor de vaccin anti COVID 19, introducerea…

Citeste continuarea Aici

You might also like