O femeie însărcinată și cei doi copii ai săi, accidentați pe trecera de pietoni din Arad

O femeie în vârstă de 26 de ani, însărcinată și fetița sa de 3 ani au fost accidentate grav pe o trecere de pietoni din Arad.Iar, cel de-al doilea copil în vârstă de 2 ani nu a fost rănit deoarece era în cărucior, dar se află în stare de șoc. Victimele traversau regulamentar strada, când au fost lovite de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, care nu le-a acordat prioritate.

Astfel că, mama a ajuns la spitalul județean Arad în stare foarte gravă, iar medicii au hotărât să o opereze de urgență.

 De asemenea, fetiţa ei a suferit un traumatism puternic la cap și se află internată la spital sub supraveghere medicală.Aceasta se afla în brațele mamei sale în momentul produceri accidentului.

Totodată, tânăra mama, în vârstă de 26 de ani, mai ducea în cărucior și un copil de doi ani, care din fericire nu a fost rănit, dar se află în stare de șoc.

Tânărul care se face vinovat de producerea  accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Aşadar, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările vor fi  continuate în vederea stabiliri tuturor…

Citeste continuarea Aici

You might also like